Case Study: Twickenham

Client:

Private Residential

Location:

Twickenham

The planning phase was particularly difficult due to a large tree in the conservation area the house is located in.  The construction began on a cantilevered design which extended the house to the left and rear.  Works included a basement kitchen installation with glazed walls and ceiling, allowing flow of space to the outside sunken patio.  We carried out all aspects of this conversion such as the heating, electrics, bathroom, total internal and external redecoration, laying of the new driveway and landscaping of the garden including steps to the terrace and metal staircase to the ground floor.

Everyone at Allen Wilson was extremley proud to see our work featured in Grand Designs magazine, click here to read the article.

Interested in finding out more?

If you'd like to find out more about what we do, please use one of the methods below to contact us:

Unit 12 Henley Business Park
Trident Close
Strood
Kent
ME2 4FR

Telephone: 01634 776535
 

Your name:

Your e-mail:

Your tel no:

FCUKNELFTDurkanBaringsStyles & Wood
ISO 14001CorianISO 9001FSC

All calls to and from our office will be recorded for training and customer service purposes.